Україна

Бійцям 206 ОБТрО терміново потрібна допомога


Бійцям 206 ОБТрО терміново потрібна допомога

Через засилля ворожих дронів багато бойових завдань приходяться на нічну пору. А для цього потрібна якісні прилади нічного бачення.

До редакції Кореспондент.net звернулися бойці 206 окремого батальйону територіальної оборони, які боронять країну під Бахмутом, з проханням про термінову допомогу: для виконання бойових завдань їм необхідний якісний прибор нічного бачення.

“Ми, бійці 206 батальйону, виконуємо бойові завдання на бахмутському напрямку. Через навалу FPV-дронів та дронів спостепеження виконувати вдень бойові завдання вкрай проблематично. Тому все, що ми робимо, ми робимо вночі. Для пересування і виконання своєї роботи нам потрібні прилади нічного бачення PVS-14. Просимо Сергія Федоренка та сайт Кореспондент.net допомогти нам в придбанні цих приладів”, – повідомили вони у своєму відеозверненні.

Для їх специфіки роботи спеціалісти порекомендували PVS14 Gen 3 B/W ALPHA PHOTONICS вартістю близько 170 тисяч гривень. Просимо всіх небайдужих доєднатися до збору та разом наблизити перемогу над рашистами.

Картка 5375411214868742

Монобанка

 
 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button