Україна

Бійці ЗСУ під Гуляйполем отримали підготовлений пікап


Бійці ЗСУ під Гуляйполем отримали підготовлений пікап

Автомобіль оснащений спеціальними засобами для ефективного ведення бойових дій.

Воїни Збройних сил України, які захищають країну в районі населеного пункту Гуляйполе Запорізької області, отримали від волонтерів спеціально дооснащений для ефективного ведення бойових дій пікап Mazda B 2500. Про це повідомляє прес-служба благодійного фонду Favbet Foundation, за сприяння якого передано автомобіль.

“Допомога Збройним силам залишається ключовим пріоритетом і напрямом роботи фонду. І так буде до нашої остаточної перемоги. Автомобілі, у тому числі позашляховики – це те, що вкрай необхідно нашим захисникам, особливо напередодні очікуваного контрнаступу”, – цитує прес-служба президента фонду Favbet Foundation Андрія Матюху.

У повідомленні зазначено, що за сприяння цього благодійного фонду ЗСУ та інші сили оборони отримали вже 120 автомобілів для виконання бойових завдань.

“Загалом з початку повномасштабного вторгнення сумарна допомога ЗСУ та іншим силам оборони становила понад 60 млн грн”, – зазначила прес-служба фонду.

Нагадаємо, минулого тижня повідомлялося, що представники Favbet Foundation передали два позашляховики батальйону особливого призначення Миротворець і пікап підвищеної прохідності мінометнійбатареї 72-ї бригади ім. Чорних Запорожців.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button