Україна

Бійці у Маріуполі просять про евакуацію за прикладом Дюнкерка

Бійці у Маріуполі просять про евакуацію за прикладом Дюнкерка

Фото: Полк Национальной гвардии Азов

Бійці в Маріуполі просять застосувати процедуру “екстракшен” за прикладом евакуації з Дюнкерка англо-французьких військ у 1940 році

На Азовсталі перебувають 600 поранених військових, яким неможливо надати належну допомогу. Крім того, на території заводу багато громадянських людей, зокрема жінок, дітей, людей похилого віку та людей з інвалідністю.

 

Виконувач обов’язків командира бригади морської піхоти Сергій Волинський із позивним Волина, який перебуває в оточенні в Маріуполі, записав відео з повідомленням про вкрай важку ситуацію на Азовсталі.

 

У зверненні вказано, що на Азовсталі перебувають 600 поранених військових, яким неможливо надати належну допомогу. Крім того, на території заводу багато цивільних людей, у тому числі жінок, дітей, людей похилого віку та людей з інвалідністю. Є значні проблеми з водою, їжею та боєприпасами.

 

Волинський закликав провести процедуру “екстракшен” – тобто вивести українські підрозділи з Маріуполя, що залишилися, за прикладом евакуації з Дюнкерка англо-французьких військ у 1940 році.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button