Україна

Бійці ССО знищили російську вантажівку з іранськими снарядами


Бійці ССО знищили російську вантажівку з іранськими снарядами

Знищено вантажний автомобіль Урал-4320 з боєкомплектом до РСЗВ БМ-21 Град (за даними розвідки – 55 реактивних снарядів іранського виробництва).

Сили спеціальних операцій Збройних сил України на Південному напрямку знищили російський вантажний автомобіль Урал з реактивними снарядами іранського виробництва та пошкодили реактивну систему залпового вогню БМ-21 Град. Про це повідомляє командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Зазначається, що під час проведення повітряної розвідки на Південному напрямку оператори ССО виявили замасковану російську техніку. Екіпаж БпАК оперативно скоригував по цілях вогонь артилерії підрозділів Сил оборони, а також застосував для ударів власні FPV-дрони.

В результаті знищено вантажний автомобіль Урал-4320 з боєкомплектом до РСЗВ БМ-21 Град (за даними розвідки – 55 реактивних снарядів іранського виробництва) та пошкоджено РСЗВ БМ-21 Град.

Нагадаємо, ССО за допомогою HIMARS знищили екіпаж ворожого БпАК. Також повідомлялося, що спецпризначенці знищили комплекс відеоспостереження Муром, 16 ворожих танків, 28 бойових броньованих машин, чотири РСЗВ, одну систему ППО і 16 безпілотників, 11 артилерійських систем, дві системи радіоелектронної боротьби та розвідки, 55 автомобілів, 70 укріплень і три склади з боєкомплектом.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button