Україна

Бійці ДПСУ відбили атаки на Донеччині та знищили військових РФ на Луганщині


Бійці ДПСУ відбили атаки на Донеччині та знищили військових РФ на Луганщині

Від вогневого ураження підрозділів Держприкордонслужби армія РФ втратила 17 осіб – шестеро вбитих та 11 поранених.

 
Бійці Держприкордонслужби протягом доби відбили низку атак РФ у Донецькій області та ліквідували групу російських військових у межах Луганщини. Про це 20 березня повідомляє ДПСУ.
 
Зазначається, що дві штурмові атаки росіян припали на опорні пункти прикордонників у Бахмуті. За ніч обстрілами з артилерії та танків війська РФ зруйнували частину фортифікаційних споруд. Вже вдень “вагнерівці” спробували організувати прорив на цьому напрямі, проте подолати кордон не змогли. У стрілецькому бою загін найманців зупинили прикордонники.
 
Також повідомляється, що на Донеччині прикордонники-мінометники вразили десяток військових РФ на етапі зосередження для атаки.
 
А на Луганщині розрахунок станкового гранатомета прикордонного підрозділу вразив групу ворожої піхоти. Вогонь скоригували оператори БПЛА, які помітили рух стрілецького відділення росіян у бік зіткнення.
 
За даними ДПСУ, щонайменше четверо військових РФ так і залишилися в лісосмузі. Зазначається, що від вогневого ураження підрозділів Держприкордонслужби ворог втратив 17 людей – шестеро вбитих та 11 поранених.
 
Нагадаємо, прикордонники знищили взводний опорний пункт РФ із боєкомплектом.
 
Раніше повідомлялося, що прикордонники відбили дві атаки “вагнерівців” під Бахмутом.
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button