Україна

Бійці 10 ОГШБр подякували читачам Кореспондент.net


Бійці 10 ОГШБр подякували читачам Кореспондент.net

Від імені бійців подякував за допомогу мер Борисполя (Київська область) Володимир Борисенко, який нині захищає країну в лавах Збройних сил.

Бійці 10 Окремої гірсько-штурмової бригади надіслали в редакцію Кореспондент.net відео з подякою за допомогу. Від імені бійців подякував мер Борисполя (Київська область) Володимир Борисенко, який нині захищає країну в лавах Збройних сил.

“Ми, бійці десятої окремої гірсько-штурмової бригади, вдячні виданню Кореспондент за те, що постійно допомагаєте, за ье, щзо постійно розміщуєте наші пости про допомогу. Ми віримо в перемогу, знаю, що і ви вірите в перемогу, пазом ми сила”, – сказав від у відеозверненні.

Нагадаємо, Володимир Борисенко, який змінив владний кабінет на службу в Збройних силах України, раніше розповів нашрму виданню, чому вступив у ЗСУ попри можливість відстрочки,та виклав власний погляд на те, чому служити в Збройних силах мають усі.

А прямо зараз у нас оголошений збір на купівлю дронів для 44 Окремого стрілецього батальйону, тож закликаємо всіх небайдужих долучитися до нього.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + 7 =

Back to top button