Україна

Безугла заявила про вихід з фракції та партії Слуга народу


Безугла заявила про вихід з фракції та партії Слуга народу

Політик вважає, що без радикальних змін існування парламенту буде “тоталітарним хворобливим згасанням”, а ЗСУ, за її словами, перетворяться на “конвеєр з утилізації громадян”.

Народна депутатка Мар’яна Безугла у четвер, 11 січня, заявила, що написала заяву на вихід із фракції та партії Слуга Народу. Про це вона написала вона у Facebook.

“Слабка фракція і партія у війну мені не потрібна. Не хочу мати спільних зобов’язань із нардепами фракції, які встромляють ніж у спину. Мені не потрібна ваша квота заступника голови Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки”, – заявила вона. 

“Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням, ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту; без перегляду сектору нацбезпеки та оборони, встановлення реального контролю, корупція в ЗСУ вийде на перше місце, порівняно з будь-чим до того, а оборонно-промисловий комплекс не візьме на себе місію економічного та безпекового рушія країни. І це тільки кілька прикладів. Байдужість, інертність комітету нацбезпеки злочинна!”, – додала політик. 

При цьому вона підкреслила, що “підтримує президента” і залишається “мажоритарним депутатом Оболонського району з усіма зобовʼязаннями відкритості та роботи з громадянами”.

Нагадаємо, 6 січня у Раді зареєстрували постанову про відкликання депутатки. 8 січня профільний комітет одноголосно підтримав відсторонення Безуглої.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button