Україна

Безпідставно нараховували бойові: судитимуть правоохоронців Донеччини


Безпідставно нараховували бойові: судитимуть правоохоронців Донеччини

Сума завданих збитків державі становить понад 2,6 млн грн. Двоє з обвинувачених перебувають під вартою. Накладено арешт на рухоме та нерухоме майно фігурантів.

Судитимуть правоохоронців з Донеччини, які безпідставно нарахували понад 2,6 млн грн бойових доплат підлеглим. Про це інформує пресслужба ДБР у середу, 31 липня.

Завершено розслідування щодо чотирьох правоохоронців з Донеччини, котрі організували злочинну схему з безпідставного нарахування бойових доплат.

Керівник одного з міжрайонних відділів у змові з двома очільниками райвідділів та головного бухгалтера відділу безпідставно виписали 24 бойові доплати підлеглим. Впродовж кількох місяців вони вносили неправдиві відомості щодо участі своїх співробітників у бойових діях.

Сума завданих збитків державі становить понад 2,6 млн грн.

Четверо правоохоронців обвинувачуються у службовому підробленні, розтраті чужого майна в особливо великих розмірах під час воєнного стану за попередньою змовою групою осіб. Двоє з обвинувачених перебувають під вартою. Накладено арешт на рухоме та нерухоме майно фігурантів.

Нагадаємо, СБУ викрила чиновників Міноборони і менеджерів Львівського арсеналу, які вкрали майже 1,5 млрд грн на закупівлі 100 тис. мінометних пострілів для ЗСУ.

Також повідомлялося, що прокуратура Боснії та Герцеговини перевіряє обставини купівлі заводу з виробництва вибухівки Вітезіт, в яких могли фігурувати кошти Міністерства оборони України, сплачені за контрактом на постачання мінометних пострілів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × two =

Back to top button