Цікаве

Єгипет змінив правила в’їзду до країни: що відомо

Єгипет змінив деякі правила в’їзду до країни. Тепер діти з 6 до 12 років зможуть вільно відвідувати популярні курортні міста – раніше їм необхідно було робити ПЛР-тест.

Довідка про вакцинацію чи негативний тест потрібні лише тим мандрівникам, яким на момент в’їзду в республіку виповнилося 12 років. Про це повідомляє 1News.

Відповідно до оновлених правил Міністерства охорони здоров’я Єгипту, довідка з негативним результатом ПЛР-тесту потрібна всім туристам, які досягли 12-річного віку. Причому тест має бути зданий не раніше ніж за 72 години до прибуття до країни.

Єгипет змінив деякі правила в'їзду туристів до країни

 

Довідка має бути оформлена з оригінальним друком у сертифікованій лабораторії. Там потрібно вказати точний час та дату складання тесту, а також метод тестування. Сам документ має бути англійською чи арабською мовами.

Мандрівники також можуть надати експрес-тест на антиген COVID-19, зроблений не більше ніж за 24 години до вильоту або свідоцтво про вакцинацію, якщо після завершення повного курсу пройшло не менше ніж 14 днів до в’їзду в Єгипет. Не приймають сертифікати, заповнені від руки.

Дітям до 12 років не потрібен ПЛР-тест, щоб потрапити до Єгипту

 

Вартість тесту в аеропорту складає 30 доларів (815 гривень).

Джерело: Еgypt OnlineVisa

Back to top button