Цікаве

Роблю на обід вже багато років, завжди всі задоволені! Змінюючи гарнір, можна готувати хоч щодня!

Котлети в сирному соусі

Начебто все просто і швидко, а результат просто дивує. Котлети виходять ніжними, а соус та ще смакота, я завжди намагаюся його робити побільше, щоб вистачило всім.

Інгредієнти:

  • фарш -500 г
  • хліб -3 скибочки
  • яйце -1 шт
  • цибулина -1 шт
  • сіль -1/2 ч.л.
  • чорний перець – за смаком

Для соусу:

  • вершки – 400 мл
  • сир плавлений -150 г

Приготування:

Беремо хліб, ламаємо на кусочки і заливаємо водою, залишаємо його набухати.

Цибулю нарізаємо на дуже мілкі кубики, обжарюємо на олії. Жаримо до прозорості і золотистої скоринки.

Далі беремо м’ясний фарш, додаємо обжарену цибулю, хліб, сіль, перець та яйце. Ретельно усе перемішуємо.

Формуємо котлети вологими руками.

Тепер жаримо котлети на рослинній олії до золотистої скоринки.

Наливаємо вершки у каструлю і додаємо сир. Коли сир розплавиться, додаємо обжарені котлети. Вогонь на плиті робимо мінімальний, залишаємо на 20 хвилин.

До котлеток можемо приготувати гарнір, у мене варена картопля.

Подаємо до столу, смачного!

No Newer Articles

Back to top button