Україна

У Києві на проспекті Палладіна облаштують велосипедні доріжки

Розпорядженням КМДА для поліпшення автомобільного руху в Святошинському районі затверджений робочий проект “Капітальний ремонт проспекту Палладіна”, інформує 1NEWS з посиланням на Інтерфакс-Україна.

“Ми не тільки реконструюємо і розширимо проїжджу частину цієї магістралі, яка має загальноміське значення, а й наведемо асфальтобетонне покриття у відповідність до сучасних норм, облаштуємо велосипедні доріжки, облаштуємо прилеглу територію тощо. Тобто подбаємо про підвищення безпеки і комфорту, як для водіїв , так і для пішоходів”, – повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Він зазначив, що робочим проектом передбачено розширення проїжджої частини до 4-х смуг в місцях, де вони відсутні, забезпечення водовідведення та зовнішнього освітлення, перебудову інженерних мереж, облаштування велосипедної доріжки. Тривалість будівництва – 9 місяців.

У КМДА додали, що в техніко-економічних показниках проекту враховано експертний звіт ДП “Державний науково-дослідний і проектно-вишукувальний інститут “НДІпроектреконструкція “.

Back to top button