Україна

Азов відреагував на визнання “терористичною організацією” у РФ


Азов відреагував на визнання терористичною організацією у РФ

Весь світ має об’єднатися проти держави-терориста. Недоімперія має отримати по зубах раз і назавжди, зазначили у полку Азов.

 
Полк Азов закликав світ визнати Росію державою-терористом. Про це йдеться у заяві, оприлюдненій у Telegram-каналі полку у вівторок, 2 серпня.
 
“Після публічної страти військовополонених полку Азов у ​​н.п. Оленівка, Росія шукає нові приводи та пояснення для своїх військових злочинів, – йдеться у повідомленні.
 

 
Полк Азов у ​​відповідь закликав США та інші країни визнати нинішню Росію державою-терористом.
 
“Недоімперія, яка щодня загрожує знищити світ ядерною зброєю, чий президент закликав “мочити в сортирах”, підривав будинки з власними громадянами, душив отруйним газом власних та сирійських жінок і дітей, має отримати по зубах раз і назавжди. Ми закликаємо Держдеп США та уповноважені органи інших держав, які вважають себе цивілізованими, визнати РФ державою-терористом!”, – йдеться у заяві Азова.
 
Також наголошується, що Росія багато років своїми щоденними діями доводить цей статус. Щодня її армія та спецслужби скоюють військові злочини, а потурання цим злочинам або мовчання – це співучасть.
 
“Весь світ має об’єднатися проти держави-терориста!”, – резюмували азовці.
 
Нагадаємо, 2 серпня Верховний суд Росії визнав полк Азов “терористичною організацією”. Своїм рішенням російська сторона може загальмувати процес обміну.
 
За участь в Азові росіяни передбачили кримінальну відповідальність: організаторам може загрожувати покарання до довічного позбавлення волі, а пересічним учасникам – до 20 років, а майно організації або її філії підлягає конфіскації.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button