Україна

Австрія рекомендує своїм громадянам утриматись від несуттєвих поїздок до України – 1News

У МЗС Австрії зазначили, що до будь-якого планування подорожі до України слід підходити з “особливою обережністю”

Австрія


Фото з відкритих джерел

Міністерство закордонних справ Австрії рекомендує громадянам своєї країни утриматися від поїздок до України через згрозу вторгнення РФ. Про це повідомляється на сайті австрійського зовнішньополітичного відомства.

“У зв’язку з напруженістю, спричиненою переміщенням російських військ на кордоні з Україною, наразі не рекомендуються поїздки до України. До будь-якого планування подорожі слід підходити з особливою обережністю”, – йдеться в повідомленні. 

Усім австрійцям, які зараз перебувають в Україні, рекомендовано зареєструватися на сайті МЗС Австрії та “уважно стежити за розвитком ситуації в ЗМІ”.

1News за темою: РФ радить частині персоналу дипмісії в Україні тимчасово покинути країну

Нагадаємо, нещодавно президент США Джо Байден порадив американцям, які залишаються в Україні, виїхати з нашої держави. Він сказав, що “все може швидко вийти з-під контролю”.

Слідом за США покинути Україну своїх громадян закликали Японія, Південна Корея та Нідерланди. У попередженнях країн згадується нещодавній початок спільних російсько-білоруських військових навчань, а також нова партія російських військових кораблів, яку помітили у Чорному морі.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button