Україна

Авіакомпанія МАУ припиняє польоти у Краків

Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” продовжує оптимізувати маршрутну мережу для уникнення збитків, і з 14 січня 2020 року припинить виконувати регулярні рейси між Києвом і Краковом, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу МАУ.

“З метою повернути бізнес в зону беззбитковості авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” продовжує оптимізувати маршрутну мережу в східному і західному напрямках. Так, з 14 січня 2020-го провідний український перевізник припинить виконувати власні регулярні рейси між Києвом і Краковом”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що відбудуться зміни і у розкладі рейсів, що з’єднують Київ і Бангкок. З 16 листопада частотність польотів за маршрутом буде знижено до 3 щотижневих рейсів.

Крім того повідомляється, що починаючи з 29 березня і на весь період літньої навігації 2020 року, повітряне сполучення між столицями України і Таїланду буде призупинено.

“Пасажирам, яких торкнуться зміни в розкладі рейсів МАУ, буде запропонований рерутинг за наявності такої можливості або повернення вартості квитка (або його невикористаної частини), якщо зміна маршруту є неможливою або пасажир відмовляється від запропонованого альтернативного рейсу”, – додають в МАУ.

У МАУ уточнюють, що для якісної і оперативної обробки заявок компанією, пасажиру треба звернутися за допомогою одразу, як він дізнається про зміни у виконанні його рейсу. Повернення коштів за невикористаний квиток (його частину) здійснюється за місцем придбання і в валюті оплати.

 

 

 

 

 

 

Back to top button