Україна

Аварія з Трухіним – У день ДТП за кермом перебував не нардеп – 1News

Наслідки ДТП за участі Олександра Трухіна
Фото з відкритих джерел

Правоохоронці змогли дослідити відео з камер відеонагляду від Полтави до Борисполя

За кермом Audi A8 у день ДТП на Бориспільській трасі перебував не нардеп від фракції “Слуга народу” Олександр Трухін, а “особа в одязі червоного кольору”. Про це повідомила пресслужба ДБР після дослідження відео з камер відеонагляду від Полтави до Борисполя.

Водночас у бюро зазначили, що на ділянці дороги, де сталася аварія, камери спостереження були демонтовані. “Тому було призначено низку експертиз, які б установили особу водія у момент ДТП. Наразі завершено чотири експертизи, остання – пʼята – триває. Після її завершення можна буде остаточно дати відповідь щодо особи водія”, – йдеться в повідомленні.

1News за темою: Якби Трухін зателефонував, у той же момент був би посланий, – Монастирський

Наразі матеріали справи налічують понад 5 томів. Також правоохоронці зʼясовують, чому поліція не передала відео з нагрудної камери патрульного Сергія Петрика. При цьому про підозру йому наразі не йдеться.

Крім того, ДБР просить журналістів видання “Українська правда” передати всі наявні в них матеріали і вказати, звідки вони їх отримали.

Нагадаємо, нещодавно журналісти оприлюднили розслідування щодо аварії за участю нардепа від “Слуги народу” Олександра Трухіна, яка сталася в серпні 2021 року. Як виявилося, депутат намагався дати хабаря у 150 тисяч гривень правоохоронцю й хотів залишити місце події.

1News за темою: Трухін готовий скласти мандат і каже, що хотів “швидше піти з місця аварії”

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова доручила зареєструвати кримінальне провадження проти нардепа. А партія “Слуга народу” виключила Трухіна зі своїх лав.

У серпні 2021 року “слуга народу” Олександр Трухін став учасником ДТП у Дарницькому районі Києва. Внаслідок аварії шестеро людей, серед яких двоє дітей та голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, отримали тілесні ушкодження.

 


Джерело

Back to top button