Україна

Атеш вирахував місце дислокації ГРУ в Севастополі


Атеш вирахував місце дислокації ГРУ в Севастополі

Увагу активістів привернула територія колишньої військової частини 95408, де розміщувався автомобільний батальйон.

Активісти партизанського руху Атеш вирахували місце дислокації ГРУ у Севастополі. Про це партизани повідомили в своєму ТГ-каналі.

Увагу активістів привернула територія колишньої військової частини 95408, де розміщувався автомобільний батальйон.

“На місці виявили чимало військової техніки, незважаючи на встановлений високий паркан. Але найголовніше вдалося дізнатися далі, у процесі стеження. Саме тут під прикриттям здійснюють свою діяльність підрозділ ГРУ. Незважаючи на те, що розмістилися вони поряд із зазначеною точкою, у кількох будинках, ми вирахували кожне!” – йдеться в повідомленні.

Партизани повідомляють, що зуміли зафіксувати більшість тих, хто там перебуває, дізнатися їх дані, місця проживання й маршрути переміщень.

“Частину наявної інформації було передано Силам Оборони України. Інша частина-– залишилася нам. Тому є дві рекомендації для тих, хто проходить службу тут: 1. Оглядатися та готуватися до сюрпризів; 2. Зв’язатися з нами та почати співпрацю: @Ametham_atesh_ua”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що партизани провели розвідку у військовому шпиталі в Севастополі. Агент партизанського руху Атеш роздобув інформацію від російського пораненого бійця про втрати РФ на фронті.

Партизани повідомили про свою диверсію під Олешками: окупанти дістали опіки

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × four =

Back to top button