Україна

Атаку з боку Лисичанського НПЗ відбито – Гайдай


Атаку з боку Лисичанського НПЗ відбито - Гайдай

Росіяни намагаються вийти на адміністративний кордон Луганської області, проте ЗСУ дають їм відсіч.

Українські військові відбили атаку ворога з боку Лисичанського нафтопереробного заводу. Про це 22 липня повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“Росіяни тиснуть майже з кожного захопленого ними населеного пункту на Луганщині”, – наголосив губернатор.

Протягом 21 липня війська РФ завдали двох ракетних і двох авіаударів, здійснено п’ять артобстрілів і ще два – із застосуванням мінометів.

“Постійним вогневим впливом вони хочуть зрушити наших бійців з укріплень і одночасно психологічно тиснуть на місцеве населення. Почастішали авіаційні удари по селах, розташованих на адмінкордоні Луганщини та Донеччини. Де-не-де окупантам вдається наблизитися до позицій ЗСУ настільки, щоб була можливість застосувати танковий резерв. Як поблизу Верхньокам’янки”, – уточнив голова ОВА.

За словами Гайдая, біля цього населеного пункту постійно тривають бої – росіяни намагаються вийти на адмінкордон Луганської області.

“Учора нашим Збройним силам вдалося зупинити штурмові дії окупантів, які атакували з території Лисичанського НПЗ, ворог зазнав втрат і відійшов”, – наголосив він.

Раніше повідомлялося, що війська РФ зосереджують зусилля на Краматорському та Бахмутському напрямках. Тривають спроби штурму у напрямку Вуглегірської ТЕС та поблизу Покровського.

Гайдай: РФ бреше – Луганщина не захоплена повністю


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button