Україна

Атака “шахедів”: під Києвом працювала ППО


Атака шахедів : під Києвом працювала ППО

Групи ударних безпілотників рухались в напрямку Києва з південно-східного напрямку, зазначили в Повітряних силах.

Російська Федерація влаштувала чергову атаку “шахедами” території України в понеділок, 1 січня. У Києві та області оголошено сигнал повітряної тривоги. Про це повідомили КОВА, КМДА, Повітряні сили.

Київська ОВА зазначила, що в повітряному просторі Київської області було зафіксовано ворожі безпілотники. По цілях працювали сили ППО.

“Перебувайте в укриттях до кінця повітряної тривоги. Подбайте про власну безпеку. Дотримуйтеся інформаційної тиші – не фіксуйте та не викладайте в мережу роботу наших захисників”, – сказано у повідомленні.

О 15:49 сигнал повітряної тривоги було оголошено і в столиці.

“У Києві оголошена повітряна тривога! Просимо всіх терміново прослідувати в укриття цивільного захисту!” –  наголосили в КМДА.

У Повітряних силах зазначили, що групи ударних безпілотників рухались в напрямку Києва з південно-східного напрямку. Киян та гостей міста просять не ігнорувати сигнал тривоги.

За даними голови Київської ОВА, в передмісті столиці працює ППО.

“В передмісті столиці працює ППО! Перебувайте в укриттях!”, – повідомив він.

Як ми в же писали, президент відреагував на удар по Харкову і заявив, що за кожен завданий удар по українських регіонах на Росію чекає відповідальність. Як політична, так і практична. 

Раніше у суботу стало відомо, що росіяни завдають ударів по Харкову. Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування балістичного озброєння у Харківській області. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button