Україна

Атака на Україну: п’ятеро загиблих, 40 поранених


Атака на Україну: п ятеро загиблих, 40 поранених

Рятувальники обстежують пошкоджені будівлі, розбирають завали. На місцях працюють психологи. Слідчі поліції ретельно фіксують злочини росіян.

П’ятеро людей загинули, ще щонайменше 40 постраждали. Такі наслідки ранкової ракетної атаки по Україні у вівторок, 23 січня, станом на 08:45,  повідомляє міністр врутрішніх справ Ігор Клименко.

У Києві ввнаслідок ракетного удару виникло кілька пожеж – у Святошинському, Солом’янському та Печерському районах. Одна людина загинула, є постраждалі цивільні. Пошкоджені дві багатоповерхівки, приватна будівля, автомобілі.

На Київщині в Бучанському районі пошкоджено два багатоповерхові будинки, приватний будинок, господарчі споруди та автомобілі. Постраждали троє людей.

У Дніпропетровській області внаслідок атаки на Павлоград одна людина загинула, ще одна зазнала травм.

У Харкові окупанти влучили у два багатоповерхові будинки. За попередніми даними, троє людей загинули, ще близько 30 – постраждали.

“Рятувальники обстежують пошкоджені будівлі, розбирають завали. На місцях працюють психологи. Слідчі поліції ретельно фіксують ці злочини. Чергова атака терористів, яка забрала життя та залишила сотні людей без осель. Ось справжні наміри Росії: щоденний терор цивільних”, – зазначає міністр.

Раніше повідомлялося про двох загиблих і двох поранених у Харкові, але зазначалося, що тривають пошуки людей під завалами зруйнованого під’їзду.

Атака на Харків: горить газопровід, є поранені

Внаслідок ракетної атаки на Київ загинула жінка

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button