Україна

Атака на Ккраїну: у низці міст вибухи


Атака на Ккраїну: у низці міст вибухи

Потужний вибух прогримів у Стрию на Львівщині. Також вибухи чули у Коростені, Шепетівці, Кременчузі, та – вкотре – у Дніпрі.

Під час ракетної і дронової атаки РФ по Україні у ніч проти п’ятниці, 29 березня, вибухи прогриміли у кількох містах, повідомляють моніторингові канали та соцмережі.

Так, повідомляється, що потужний вибух прогримів у Стрію Львівської області. Перед цим повідомлялося, що на місто летить ракета Кинджал.

Також вибухи чули у Коростені Житомирської області, Шепетівці Хмельницької області, Кременчуці Полтавської, у Хмельницькому, та – вкотре – у Дніпрі.

Також є інформація, що Польща підняла у небо літаки через масовану ракетну атаку росіян.

Тим часом моніторингові канали повідомляють, що одночасно з ракетними ударами триває атака Шахедів, Більше того, БПЛА у небі зараз більше, ніж ракет.

 

Раніше повідомлялося, що російські стратегічні бомбардувальники здійснили кілька пусків ракет по Україні. У Дніпрі прогриміли вибухи. Перед цим, близько опівночі Дніпропетровщина також зазнала ракетного обстрілу. Місцева влада повідомила, що РФ вдарила по критичній інфраструктурі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button