Україна

Атака дронів: стало відомо про наслідки на Одещині


Атака дронів: стало відомо про наслідки на Одещині

Першу хвилю “шахедів” росіяни спрямували по Одесі – всі дев’ять дронів були знищені підрозділами ППО.

У ніч на суботу російські агресори тричі атакували Одеську область ударними безпілотниками. Постраждало чотири людини, повідомила місцева ОВА 10 лютого.

Вказано, що першу хвилю “шахедів” росіяни спрямували по Одесі – всі дев’ять дронів були знищені підрозділами ППО.

Однак, уламками одного зі збитих БпЛА пошкоджено технічну споруду припортової інфраструктури, осколкове поранення отримав один з працівників підприємства. Чоловіка госпіталізовано ,– йдеться у повідомленні.

Другу і третю хвилі атак ворог спрямовував по припортовій інфраструктурі Подунав’я. Сили ППО знищили 12 дронів.

При цьому постраждали троє людей, співробітники припортових підприємств. Чоловіки отримали чисельні осколкові поранення та мінно-вибухові травми. Всі госпіталізовані. Один із постраждалих у важкому стані. Лікарі надають всю необхідну допомогу.

Також ворог завдав удару по цивільній інфраструктурі Ізмаїла: понівечено технічні приміщення промислових і сервісних об’єктів, пошкоджено дорожнє покриття, вантажні та легкові автівки, в кількох житлових будинках вибити вікна, побито фасади, дахи.

Також на території Ізмаїльського району внаслідок атаки, падінням уламків збитого дрона спричинено пожежу приватного будинка і гаража.

Нагадаємо, у п’ятницю ввечері російські агресори атакували Південь та Схід України за допомогою безпілотників. На Харківщині повідомили про два влучання.

Пізніше стало відомо, що у Харкові атаковано АЗС. Там розлилося пальне, сталася масштабна пожежа, яка охопила 3700 квадратних метрів. За останніми даними, загинуло сім людей, серед яких троє дітей.

Вранці Повітряні сили ЗСУ повідомили про збиття 23 “шахедів” із 31, які запустив ворог.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button