Україна

Артем Шевченко звільнився з посади директора Департаменту комунікації МВС

Він подякував усім за 6,5 року співпраці, зокрема і ексміністру внутрішніх справ Арсену Авакову, “за шанс долучитися і зробити внесок у комунікацію потрібних, необхідних і безальтернативних реформ і перетворень у правоохоронній сфері”

Артем Шевченко поінформував, що закінчив працювати на посаді директора Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України.

Про це інформує 1News.

Він подякував усім за 6,5 року співпраці, зокрема і ексміністру внутрішніх справ Арсену Авакову, “за шанс долучитися і зробити внесок у комунікацію потрібних, необхідних і безальтернативних реформ і перетворень у правоохоронній сфері”.

“Були звісно і помилки, але здобутків більше. Зміцнено ефективну робочу комунікаційну систему всіх органів системи. Головне тепер її розвинути і не занапастити”, – зазначив Шевченко.

Він уточнив, що серед його особистого творчого доробку за цей час – два документальні фільми: “Слов‘янськ. Початок війни”, який став найкращим у експертному рейтингу “Знято в Україні”, та фільм “Позивний Італієць”, – українською і англійською мовами, яким розповідає про драматичну долю бійця Нацгвардії Віталія Марківа.

До свого творчого доробку Шевченко зарахував і дві книги: “Добробати”, у співавторстві з Олегом Покальчуком, Веронікою Мироновою, Василісою Трофимович, Катериною Гладкою, Дмитром Громаковим, Ольгою Плужник, Ігорем Рудичем, і книгу під назвою “Слов’янськ. Початок війни”.

За його словами, ще один документальний фільм – “Маріуполь: місто нескорених”, наразі в роботі.

Як повідомлялося, Шевченко очолив посаду директора Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ улітку 2015 року.

Джерело: Укрінформ

Back to top button