Україна

Армія РФ скинула керовану авіабомбу на Ківшарівку


Армія РФ скинула керовану авіабомбу на Ківшарівку

Внаслідок атаки на селище у Харківській області загинула жінка, ще четверо цивільних постраждали. Пошкоджено багатоповерхові будинки.

Вночі війська РФ завдали удару керованою авіабомбою КАБ-250 по смт Ківшарівка Куп’янського району. Про це 27 липня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Зафіксовано влучання поруч з п’ятиповерховим житловим будинком. Будинок пошкоджено, в одній з квартир обвалилася стіна. Також пошкоджено сусідній дев’ятиповерховий будинок. На жаль, загинула жінка 74 років”, – зазначив він.

Крім того, постраждали троє жінок та чоловік.

Також вночі зафіксовано влучання ракетою С-300 у нежитлову будівлю у смт Великий Бурлук Куп’янського району, сталася пожежа.

Очільник регіону додав, що протягом минулої доби російські загарбники з артилерії, мінометів та іншої зброї обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів.

Сталися лісові пожежі, у селі Івашки Богодухівського району мінометним обстрілом пошкоджено будівлю ліцею. У селі Перовське мінометним обстрілом пошкоджено об‘єкт критичної інфраструктури. Без постраждалих. 

Нагадаємо, в ніч на 26 липня окупанти завдали удару двома безпілотниками по підприємству у місті Первомайський на Харківщині. 

Ворог вдарив ракетами по Одещині, є загиблий

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button