Україна

АРМА розшукало активи чиновника, який хотів перевезти через кордон $1 млн


АРМА розшукало активи чиновника, який хотів перевезти через кордон $1 млн

Йдеться про три транспортних засоби, три земельні ділянки, чотири об’єкта нерухомості та частки у статутних капіталах підприємств на майже 30 тисяч гривень.

Агенство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) розшукало активи службовця одного з органів місцевого самоврядування, який намагався перевезти через кордон України майже $1 млн. Про це повідомляє пресслужба АРМА.

Зазначається, що під час перетину кордону чиновник надав працівникам митного посту завідомо підроблений документ, щоб приховати походження коштів.

За даними слідства, ці кошти були отримані злочинним шляхом.

АРМА за допомогою інформаційних і довідкових систем, реєстрів та банків даних розшукало майно фігуранта.

Йдеться про три транспортних засоби, три земельні ділянки, чотири об’єкта нерухомості та частки у статутних капіталах підприємств на майже 30 тисяч гривень, які є у власності чиновника.

За словами, заступника голови АРМА Павла Великоречаніна, наразі АРМА передає цю інформацію до органу досудового розслідування для подальшого накладення арешту на це майно.

Нагадаємо, АРМА розшукало приховані за кордоном активи українця на 4 млн. доларів.

Як повідомлялося, Національне агентство України з розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів торік виявило в Україні активів на 100 млрд гривень і стільки ж – за кордоном.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − thirteen =

Back to top button