Україна

Арестович звинуватив Захід у затримці зброї

Арестович звинуватив Захід у затримці зброї

Фото: Школа помічника народного депутата

Олексій Арестович сказав, що українці ніколи не підуть на поступки РФ

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович попередив, що на Україну чекає важкий період на фронті.

 

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним розповів про успіхи армії РФ та те, чим це загрожує Україні.

 

“Російська армія має тактичний успіх, який загрожує перерости в успіх оперативний. І багато питань до наших західних союзників. Саме затримка передачі техніки від Німеччини побічно винна в тому, що відбувається на фронті. Якби важка зброя від них приїхала, ситуація повернулася б кардинально в інший бік”, – сказав Арестович.

 

За його словами, зараз ми у важкому становищі і це становище посилюватиметься.

 

“Протягом місяця-півтора, поки не прийде західна зброя, можливі оточення, можливе залишення позицій, можливі важкі втрати. До цього треба бути готовими. Нас чекає важкий місяць: депресія, яка доходить місцями до паніки і взаємні важкі звинувачення в суспільстві. Але Україна може провести додаткову мобілізацію та боротиметься до останнього солдата, але не піде на поступки Росії”, – наголосив радник керівника ОП.

 

Олексій Арестович також додав, що українці готові протистояти наодинці, але про жодні вчинки не може бути й мови.

 

“Ми не зламаємось, ми будемо боротися, поки можемо боротися – до останнього солдата, щоб звільнити свою територію. Нагадую, що навіть без західної допомоги ми звільнили 4,5 області. І звільнимо ще. Якщо потрібно – проведемо додаткову мобілізацію, знайдемо способи прийому, і таке інше”, – резюмував Арестович.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button