Україна

Арестович розповів, скільки окупантів перебуває в Херсонській області


Арестович розповів, скільки окупантів перебуває в Херсонській області

Російські окупанти замінували частину території, яка потрапила під їхній контроль, зазначив радник керівника Офісу президента.

 
На сьогоднішній день у Херсонській області зосереджено від 12 до 15 тис. російських солдатів. Про це у суботу, 16 липня, розповів радник керівника Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним.
 
“Там десь 15 БТГ тупцюється, це вже проріджені БТГ. Якщо множити, то це 12–15 тисяч військ. Це все, що там є”, – повідомив радник керівника ОП.
 
Він же висловив упевненість, що окупанти здадуться в полон українській армії ще до початку контрнаступу ЗСУ у Херсонській області.
 
“ЗСУ вже атакують за допомогою HIMARS та артилерії їхні склади з боєприпасами і командні пункти в Херсонській області”, – сказав він.
 
Водночас, як наголосив Арестович, окупантам не допоможуть навіть мінні поля.
 
“Вони, звісно, замінували підходи, але знайдеться “болт із лівим різьбленням”. У сучасній війні працює не кількість загороджень, а воля до перемоги. Коли вони розбіжаться чи не чинитимуть опір, мінні поля ми якось пройдемо”, – розповів Арестович.
 
Раніше в Міноборони повідомили, що Україна збирає мільйонну армію, оснащену західною зброєю, завданням якої буде деокупація територій на півдні.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button