Україна

Арестович припустив, чому матері вбитих росіян не виходять на протести


Арестович припустив, чому матері вбитих росіян не виходять на протести

Щодня українські військові знищують десятки, а то й сотні окупантів, які прийшли звільняти Україну.

Режим кремлівського диктатора “отупляє і розбещує росіян”, що робить протести в країні практично неможливими. Про це у неділю, 24 липня, заявив радник глави офісу президента Олексій Арестович в ефірі Радіо Чикаго.
 
При цьому Арестович розповів, що родичі полонених окупантів навіть бояться розмовляти з тими, бо переживають, що за це можуть бути покарані з боку режиму.
 
“За весь час лише мати одного окупанта направила письмове підтвердження про готовність забрати сина з полону, проте згодом, очевидно, її відмовили родичі і вона не приїхала”, – розповів Арестович.
 
Радник глави Офісу Президента зазначив, що під час Першої Чеченської війни, тобто за президентства в Росії Бориса Єльцина, було чимало матерів, які шукали своїх синів серед убитих та поранених у Чечні.
 
Він також наголосив на тому, що для багатьох у Росії смерть синів здається непоганим збільшенням до зарплати.
 
“Є чимало історій про те, як росіяни купують автомобілі за компенсації після смерті сина, чоловіка, батька чи брата, і навіть у перехоплених розмовах часто простежують щось на кшталт “і з нього ніякої користі не було, а так хоч автомобіль купили”, – розповів радник.
 
Нагадаємо, українські військові за суботу, 23 липня, знищили щонайменше 280 російських окупантів. Загалом армія країни-агресора Росії втратила у війні понад 39,5 тисячі своїх солдатів. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button