Україна

Арештович озвучив три ймовірні цілі РФ на Херсонщині


Арештович озвучив три ймовірні цілі РФ на Херсонщині

Російські окупанти формують угруповання на херсонському напрямі. Існує ймовірність, що це робиться для здійснення походу у бік Миколаєва, Кривого Рогу чи блокування дій ЗСУ, вважає радник голови ОП.

 

Війська РФ завершують формування угруповання на херсонському напрямі. Його завданнями можуть стати похід у бік Миколаєва, Кривого Рогу або зупинка наступальних дій ЗСУ в районі траси Миколаїв-Херсон, що біля селища Посад-Покровське. Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович під час прямого ефіру з Марком Фейгіним у четвер, 4 серпня
 
Він зазначив, що окупантів також непокоїть плацдарми Збройних сил України на березі річки Інгулець у районі Давидова Брода.
 
“На тій стороні десь штук 15 БТГ – на правій, на лівій як ближні тили 4-6. Ще є угруповання трохи південніше, яке там добирає. Загалом на театрі [бойових дій] близько 30”, – відзначив він.
 
Нагадаємо, Арестович раніше заявив, що мета всіх наступів Росії у Донецькому та Луганському напрямках – змусити Україну перекинути туди резерви, щоб не перекидати їх на напрямок справжньої небезпеки, де планується великий наступ.
 
Раніше Арестович заявляв, що Україна потребує постачання броньованих машин, щоб бійці ЗСУ могли перейти до контрнаступу.
 
 
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button