Україна

Арешт майна Порошенка – суд переніс слухання щодо апеляції – 1News


РИА Новости

Захист просив якнайшвидше призначити розгляд апеляції

Київський апеляційний суд переніс слухання щодо апеляції на рішення суду про арешт майна п’ятого президента України, лідера партії” Європейська Солідарність “Петра Порошенка через хворобу одного із суддів, передає “Інтерфакс-Україна”.

“У зв’язку з хворобою одного із суддів колегії сьогодні розгляду апеляційної скарги щодо арешту майна Порошенка не було”, – повідомив журналістам адвокат Ігор Головань у четвер.

За словами Голованя, захист просив якнайшвидше призначити розгляд апеляції.

“Як нам сказали, можливим найближчим днем (розгляду апеляції – ред) буде 9 березня”, – додав він.

Також адвокат розповів, що захист направив до суду Доповнення до апеляційної скарги.

“Ми вважаємо, що саме Генеральна прокуратура зацікавлена в тому, щоб якомога довше не розглядалися апеляційні скарги, оскільки порушення закону, які були допущені… абсолютно очевидні”, – підсумував він.

Також адвокат висловив думку про те, що затягування з розглядом апеляційних скарг щодо арешту майна і в міру запобіжного заходу у вигляді особистих зобов’язань пов’язані з обмеженням політичної діяльності Порошенка.

1News по темі: ОГП оскаржив запобіжний захід для Порошенка у вигляді особистого зобов’язання

Нагадаємо, Петра Порошенка викликали на допит до Державного бюро розслідувань. Передбачалося, що його допитають як підозрюваного у справі про постачання вугілля з тимчасово окупованих територій у 2014-2015 роках.

Нещодавно стало відомо, що колишній президент України Петро Порошенко приїхав на допит до Державного бюро розслідувань зі своїми адвокатами та охороною, однак пробув всередині будівлі не більше 15 хвилин. 


Джерело

Back to top button