Україна

Антитерористичний центр СНД – Рада прийняла законопроєкт – 1News


Фото з відкритих джерел

Документ підтримали 309 народних депутатів

Верховна Рада України ухвалила законопроєкт “Про вихід України з рішень про створення та діяльність Антитерористичного центру держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав” (№0065). Про це повідомив “Укрінформ”.

Як зазначається, відповідне рішення підтримали 309 народних депутатів.

Зокрема законодавчий акт передбачає вихід України з рішення про створення Антитерористичного центру держав-учасниць СНД, яке було підписано 21 червня 2000 року в Москві та ратифіковано ВР 4 жовтня 2001 року, а також вихід із рішення про Антитерористичний центр держав-учасниць СНД, підписаного 1 грудня 2000 року в Мінську та ратифікованого ВР 4 жовтня 2001 року.

Водночас, Україна, згідно з ухваленим законом, виходить із рішення про внесення змін і доповнень до положення про Антитерористичний центр держав-учасниць СНД, підписаного 28 листопада 2006 року в Мінську та ратифікованого ВР 6 березня 2008 року.

1News за темою: У трьох регіонах Казахстану скасовують антитерористичну операцію

Нагадаємо, що сьогодні Верховна Рада України зібралася на засідання. Парламентарі планували розглянути законопроєкт про удосконалення процедур оборонного планування та угоди з ЄС.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button