Україна

Англійський суд зобов’язав ексвласників сплатити ПриватБанку £1 млн

Англійський суд зобов’язав колишніх власників та інших відповідачів сплатити ПриватБанку додатково 1 млн фунтів стерлінгів, повідомляє 1NEWS з посиланням на пресслужбу банку.

За результатами слухання, яке відбулося 1 лютого 2021 року, Старший суддя, що встановлює розмір витрат, Гордон-Сейкер, задовольнив клопотання ПриватБанку щодо додаткового платежу в рахунок відшкодування витрат банку та зобов’язав Ігоря Коломийського і Геннадія Боголюбова, разом з іншими компаніями-відповідачами, здійснити додаткову виплату 1 млн фунтів стерлінгів на користь банку до 15 березня 2021 року.

Таким чином, загальна сума виплачених коштів банку відповідачами разом із відсотками перевищує 12 млн фунтів стерлінгів (що складається із проміжних виплат у розмірі 4,4 млн фунтів стерлінгів в рахунок юридичних витрат ПриватБанку, понесених в суді першої та апеляційної інстанції, та повернення 7,5 млн фунтів стерлінгів, сплачених банком відповідачам у грудні 2018 року).

Відповідачів також зобов’язали сплатити витрати ПриватБанку у розмірі близько 35 тис. фунтів стерлінгів, які він поніс у зв’язку із поданням такого клопотання.

 

 

 

 

 

Back to top button