Україна

Андрій Шевченко опублікував пост на підтримку України – 1News

Андрій Шевченко
Фото з відкритих джерел

Футболіст зазначив, що завжди пишався своїм народом та своєю країною, яка пережила багато непростих періодів

Легенда світового футболу українець Андрій Шевченко відреагував на можливе військове вторгнення Росії на територію рідної країни. Шевченко опублікував пост у своєму акаунті в Instagram і закликав українців об’єднатися перед небезпекою.

“Україна – моя Батьківщина! Я завжди пишався своїм народом і своєю країною! Ми пережили багато непростих періодів і за минулі 30 років сформувалися як нація! Нація щирих, працьовитих і волелюбних громадян! Це найголовніше наше надбання! Сьогодні найскладніший час для всіх нас. Але ми маємо об’єднатися! У єдності ми переможемо! Слава Україні!” – написав Андрій Шевченко.

1News за темою: Зірка “Вікінгів” публічно підтримала Україну

Нагадаємо, раніше мільярдер і засновник компанії Virgin Galactic Річард Бренсон написав другу статтю, присвячену ситуації навколо безпеки України. Американський підприємець зазначив, що момент гострої кризи – погана новина не тільки для України, а й для кожної нації, яка прагне захищатися свій суверенітет.

Бренсон вважає, що нове вторгнення Росії повністю розірве Будапештський меморандум, а світ чекають катастрофічні наслідки.

 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button