Україна

Ахметов прокоментував заяву Зеленського про причетність до державного перевороту

За його словами, заява Глави держави є "суцільною брехнею"

Рінат Ахметов назвав “суцільною брехнею” заяву президента України Володимира Зеленського про те, що він може мати відношення до спроби державного перевороту, який нібито планувавсь на 1-2 грудня.

Про це інформує 1News.

“Інформація, оприлюднена Володимиром Зеленським, про нібито втягування мене в якийсь держпереворот, є суцільною брехнею. Мене обурює поширення цієї брехні, незалежно від того, якими мотивами керується президент”, – заявив Рінат Ахметов.

Він також додав, що його позиція однозначна – Україна має бути незалежною, демократичною та цілісною, з Кримом і Донбасом.

Бізнесмен зазначив, що його дії підтверджують таку позицію, і надалі він буде “захищати вільну Україну, вільну економіку, демократію та свободу слова”.

“І зроблю все від себе залежне, аби авторитаризму та цензури в Україні не було”, – зазначається в заяві Ахметова.

Раніше Володимир Зеленський під час пресмарафону повідомив, що має інформацію про підготовку спроби державного перевороту в Україні за участю Росії.

За словами глави держави, є запис, на якому певні люди з України обговорюють з людьми з Росії участь Ахметова в такому перевороті і його вартість – мільярд доларів.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button