Україна

Аеродром на Полтавщині атаковано Іскандерами – ОВА


Аеродром на Полтавщині атаковано Іскандерами - ОВА

На військовому аеродромі Миргород є певні пошкодження інфраструктури та техніки, зазначив керівник Полтавської ОВА.

Російські агресори вночі атакували військовий аеродром у Полтавській області ракетами Іскандер і дронами. Є певні пошкодження, повідомив начальник ОВА Дмитро Лунін в Telegram у суботу, 10 червня.

“Під час нічної атаки в районі військового аеродрому Миргород ворог застосував балістичні та крилаті ракети типу Іскандер, а також ударні дрони іранського виробництва”, – написав він.

Лунін зазначив, що є певні пошкодження інфраструктури аеродрому та техніки. Попередньо без жертв. Пожежу частково локалізовано пожежними розрахунками бригади та ДСНС. Також проводяться заходи з ліквідації наслідків обстрілів і перевезення техніки в безпечні місця дислокації.

“Унаслідок роботи протиповітряної оборони після падіння уламків пошкоджено вісім приватних будівель і чотири приватних автомобілі. Загиблих і постраждалих немає”, – написав він.

Нагадаємо, що 29 травня росіяни вдарили по військовому аеродрому у Старокостянтинові на Хмельччині. Тоді повідомлялося про пошкодження п’яти літальних апаратів, але у ЗСУ закликали не драматизувати ситуацію.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button