Україна

Адвокати оскаржили арешт Гримчака

При цьому, відповідаючи на запитання щодо ймовірності внесення застави за Гримчака, адвокат зазначила, що не має інформації про людей, які готові сплатити заставу за нього

Захист подав апеляційну скаргу на рішення суду щодо обрання заступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб (МінТОТ) Юрію Гримчаку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 6 млн грн.

Про це повідомила адвокат Юрія Гримчака Тетяна Матяш, – інформує 1NEWS.

“Ми вже подали апеляцію до суду”, – сказала Матяш.

При цьому, відповідаючи на запитання щодо ймовірності внесення застави за Гримчака, адвокат зазначила, що не має інформації про людей, які готові сплатити заставу за нього.

“Мені про цих людей нічого не відомо. До мене ніхто не звертався, щоб я допомогла оформити документи і куди сплачувати. Це має бути в будь-якому випадку звернення до мене, оскільки ухвала у мене з зазначенням реквізитів і всього. Без мене ніхто не сплатить”, – сказала Матяш.

16 серпня Гримчаку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 6 млн грн, однак допустили помилки у відповідній ухвалі. Після чого суд ухвалив рішення про виправлення помилки.

Джерело: УНН
Back to top button