Україна

Адмірал РФ підбурював до держзради, його судитимуть – 1News


Фото з відкритих джерел

Офіцерам погрожували застосування фізичного насильства та зброї

В Україні будуть судити першого заступника командуючого Чорноморського Флоту ВМФ ЗС РФ, який підбурював до державної зради. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора. 

“Розслідуванням встановлено, що начальник штабу Чорноморського Флоту ВМФ ЗС Російської Федерації з метою заподіяння шкоди обороноздатності та державній безпеці України, а також зміни меж території України схиляв українських офіцерів із числа штабу Севастопольської морської бази та Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України до вчинення державної зради – переходу на бік ворога в період збройного конфлікту. При цьому офіцерам погрожували застосуванням військовослужбовцями Збройних Сил Російської Федерації фізичного насильства та зброї”, – йдеться у повідомленні.

Нині зловмисник перебуває на посаді начальника Головного штабу ВМФ ЗС РФ – першого заступника Головнокомандуючого ВМФ ЗС Російської Федерації. 

Йому інкриміновано пособництво у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, підбурювання до державної зради, а також пособництво у веденні агресивної війни.

1News за темою: Передавав секретні дані: Жителя Харкова підозрюють у держзраді


Нагадаємо, нещодавно колишньому полковнику міліції в Криму, який залишився працювати на російську адміністрацію півострова, прокуратура повідомила про підозру в державній зраді. В 2014 році підозрюваний перейшов працювати до так званого “Міністерства внутрішніх справ республіки Крим”, яке згодом увійшло до складу російського МВС. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button