Україна

500 днів війни: Зеленський відвідав острів Зміїний


500 днів війни: Зеленський відвідав острів Зміїний

Невеликий клаптик суходолу посеред Чорного моря – це великий доказ того, що Україна поверне собі кожну частину своєї території, зазначив президент.

Президент України Володимир Зеленський відвідав острів Зміїний у Чорному морі у 500 день повномасштабної війни з Росією. Про це глава держави повідомив у суботу, 8 липня.

“500 днів повномасштабної війни. Зміїний. Вільний острів вільної України. Вдячний усім, хто бився тут проти окупантів. Вшанували памʼять героїв, які віддали своє життя в цій битві – одній із найважливіших за час повномасштабної війни. Слава кожному і кожній, хто воює заради безпеки в нашому Чорному морі”, – зазначив глава держави.

Зеленський підкреслив, що невеликий клаптик суходолу посеред Чорного моря – це великий доказ того, що Україна поверне собі кожну частину своєї території.

Нагадаємо, за час війни країна-агресор Росія втратила вбитими понад 233 тисячі військовослужбовців. Тільки за добу 7 липня було знищено 630 росіян.

Раніше Зеленський оцінив баланс втрат під час війни між Україною і Росії. Також він висловився щодо кількості загиблих серед цивільних.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button