Події

26 квітня – 3 травня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ⚖️ До довічного ув’язнення за…

26 квітня – 3 травня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
⚖️ До довічного ув’язнення засудили російського командира, який в перший день повномасштабного вторгнення наказав стріляти по цивільним авто на кільцевій Харкова.
⚖️ 12 років позбавлення волі – вирок російському військовому за знущання над цивільними мешканцями Київщині та зґвалтування жінки.

#Колаборанти
???? У Харкові затримали чоловіка за підозрою в роботі на ворога. За даними слідства, він добровільно та безкоштовно постачав російському куратору інформацію про позиції ЗСУ.
???? На Сумщині затримали подружжя, яке об’їжджало прикордоння та надсилало куратору з рф дані про техніку та особовий склад захисників.

#СтопКорупція
???? Колишнього начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ підозрюють у незаконному збагаченні: виявлено 32,7 млн грн активів, не підкріплених доходами.
???? Двом посадовцям Дніпровської міської ради повідомлено про підозру в розтраті 8,5 млн грн, виділених на оборону міста.

#ОрганізованаЗлочинність
???? З Румунії до України екстрадовано чоловіка, якого підозрюють в організації злочинної групи та реалізації наркотиків в особливо великих обсягах.
???? Керівників двох підприємств – найбільших операторів державних лотерей підозрюють в організації нелегальних азартних ігор.

#СправаТижня
???? Голові районної адміністрації, який скоїв резонансне ДТП у Броварах, повідомили про підозру в нетверезому водінні та взяли під варту.

#ЗвітТижня
???? Департамент протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту, Офісу Генпрокурора повідомив про підозру 100 представникам вищого офіцерського складу зс рф.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button