Україна

206 ОБТрО отримав допомогу від читачів Кореспондент.net


206 ОБТрО отримав допомогу від читачів Кореспондент.net

Захисники України отримали якісний прилад нічного бачення, який їм був терміново потрібний для виконання бойових завдань в нічну пору.

Бійці 206 окремого батальйону тероборони отримали прилад нічного бачення, на який ми з вами збирали кошти в середині січня поточного року.

“Ми, бійці 206 ОБТрО, хочемо подякувати Кореспондент.net за надану допомогу в придбанні нам ПНБ. Дякуємо! Слава Україні”, – говориться у відеозверненні, яке вони передали до редакції.

Нагадаємо, бійці 206 ОБТрО, які боронять країну під Бахмутом, звернулися до редакції Кореспондент.net з проханням про термінову допомогу: для виконання бойових завдань їм був вкрай потрібен якісний прибор нічного бачення. За їх словами, через навалу FPV-дронів та дронів спостепеження виконувати вдень бойові завдання стало вкрай проблематично, тому наразі багато завдань припадає на нічну пору. А для пересування і виконання своєї роботи їм потрібні прилади нічного бачення.

Завдяки вам, наші любі читачі, збір було закрито урекордний термін, а у наших захисників тепер є такий необхідний прилад. Дякуємо вам!

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button