Україна

131 батальйон тероборони Києва просить допомогти з безпілотниками


131 батальйон тероборони Києва просить допомогти з безпілотниками

Військовій частині, виснаженій боями у Донецькій та Луганській областях, потрібна допомога у придбанні безпілотних комплексів.

До редакції 1News звернувся командир військової частини А7297, до якої входить 131 батальйон ТрО Києва, з проханням надати допомогу в придбанні обладнання, яке дозволить ефективніше виконувати бойові завдання зізвільнення України від рашистських окупантів.

“З метою посилення обороноздатності, безперебійного виконання поставлених завдань та повноцінного відновлення військової частини після виконання бойових завдань у Донецькій та Луганській областях просимо надати на безоплатній основі гуманітарну допомогу”, – написав він.

Зокрема, воїнам необхідні три безпілотні комплекси ДЖМІЛЬ 200 вартістю 1040 доларів кожен.

Кореспондент.net просить усіх небайдужих взяти активну участь у збиранні необхідної суми і, таким чином, допомогти нашій армії у звільненні України від окупантів.

Нагадаємо, цей військовий підрозділ вже знайомий читачам 1News: за вашоїдопомогидля них була куплена зброя для боротьби з ворожими безпілотниками. Вонавже допомоглазберегти чимало життів захисників України.

На БпАК ДЖМІЛЬ-200 для 131 БТрО

Ціль: 120 000,00 грн

Монобанка

Номер картки банки 5375 4112 0706 0596

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button