Цікаве

Вийшов перший трейлер фільму У Вогні з Ембер Герд у головній ролі

Вийшов перший трейлер фільму У Вогні з Ембер Герд у головній ролі

Фото: Скріншот
Кадр із фільму

Акторка грає 38-річну психіаторку, яка приїжджає на ферму в Колумбії, щоб допомогти дитині, звинуваченій в тому, що вона – диявол.

Студія Saban Films випустила перший трейлер фільму У вогні із 37-річною американською актрисою Ембер Герд. Відео опубліковане на YouTube.

Відомо, що акторка зіграла лікаря-психіатра Грейс Бернем із Нью-Йорка, яка вирушає на віддалену плантацію 1890-х років в Колумбії, щоб доглядати за стурбованим хлопчиком, який має неймовірні здібності. Вона починає лікувати дитину, але при цьому розпалює війну науки і релігії з місцевим священиком, який вважає, що хлопчик одержимий дияволом і є причиною всіх бід села.

У свою чергу Ембер Герд зізналася, що залишилася в захваті від роботи над картиною.

“Цей фільм являє собою роздуми про майже надприродну силу кохання, розказану вольовою і незалежною жінкою на рубежі 20-го століття. Для мене велика честь бути частиною цієї улюбленої праці і бути лідером у баченні Конора Алліна. Мені пощастило, що мене оточує такий приголомшливий акторський склад. Вони такі ж віддані своїй справі і чарівні, як і персонажі, яких вони грають”, – сказала вона.

Прем’єра трилера режисера Конора Алліна запланована на 13 жовтня.

Раніше повідомлялося, що компанія Lionsgate Movies випустила новий трейлер фільму Голодні ігри: Балада про зміїв і співчих птахів.

Netflix розкрив дату прем’єри приквела серіалу Паперовий будинок

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button