Світ

Під Білим домом знайшли білий порошок – ЗМІ

Під Білим домом знайшли білий порошок - ЗМІ

Фото: Вікіпедія

Фахівці проводять подальшу перевірку речовини та з’ясовують, як вона туди потрапила.

Джерела The Washington Post заявили, що аналіз “ідентифікував” знайдену речовину як кокаїн.

Секретна служба США, вивчає, як на території Білого дому опинився білий порошок. За попередньою версією, це може бути кокаїн. Про це повідомила американська газета The Washington Post з посиланням на представника служби Ентоні Ґульєльмі у вівторок, 4 липня.

Підозрілу речовину виявили ввечері в неділю, 2 червня. Пожежний із групи по роботі з небезпечними речовинами, що прибув на місце, відрапортував про знахідку: “Бачимо жовту стрічку, на якій написано “гідрохлорид кокаїну”.

Джерела повідомили ЗМІ, що речовина дала позитивний результат на кокаїн, але його вміст виявився невеликим.

Офіційний представник Секретної служби Гульєльмі у коментарі виданню заявив, що фахівці проводять подальшу перевірку речовини та з’ясовують, як вона туди потрапила. 

Він розповів, що після виявлення підозрілої речовини чиновників, що знаходилися в Білому домі, ненадовго евакуювали. Президента США Джозефа Байдена на той час у будівлі не було. Ґульєльмі додав, що нині ведеться розслідування причини та способу потрапляння речовини на територію Білого дому..

Посадовець відмовився розповісти, де було виявлено речовину і як вона була упакована. Однак він розказав, що порошок виявили представники Секретної служби, які обходили периметр будівлі.

Нагдаємо, в московському Шереметьєво пасажир під час огляду речей проковтнув зіплок з наркотиками і помер на очах у співробітників аеропорту.

США перехопили понад шість тонн кокаїну у Атлантиці

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button