Цікаве

Змішувач у ванну

В оформленні дизайну ванної кімнати завершальним штрихом є вибір змішувача. Він представляє собою водопровідний кран, призначений для установки на борт або близько ванни. Аксесуар має відповідати показникам міцності і надійності, мати привабливий вигляд у відповідності до стилю приміщення, бути зручним і простим у експлуатації. Підібрати такий часом важко. Купити якісний змішувач у ванну допоможе інтернет-магазин Hansgrohe.

Характеристики обладнання

Для забезпечення комфортного купання пропонується широкий вибір змішувачів, що дозволяють отримувати воду необхідної температури.

Пристрої різного дизайну у великому модельному ряді відрізняються за принципом роботи, регулювально-запірним механізмом, формою виливу, наявністю лійки для душу.

Змішувач з душем

Сучасні технології, використання різних матеріалів: силумін, латунь, скло, пластик, природний камінь дозволяють створити пристрої, що підійдуть до авторських інтер’єрів. Масове виробництво заточене на середньостатистичного покупця, тож на ринку в обмалі представлені пристрої більш доступних цін. Зокрема, латунний змішувач для ванної кімнати з душем є найбільш популярним.

Серед переваг:

  • Надміцність.
  • Функціональність.
  • Довговічність.
  • Невелика вага.
    Достатня щільність для витримки значного напору води.
  • Стійкість до корозії.

Поширеним є змішувач для ванни з силуміну. Представлений у широкому ціновому сегменті – від найдешевшого до преміям-класу завдяки співвідношенню сплаву алюмінію і кремнію.

Типи змішувачів

У виборі пристрою слід орієнтуватися на кількість вентилів: двовентильні, одно важільні, термостати. Перші – по суті, звичайні крани з двома вентилями, вони ідеально підходять для вітчизняних водопровідних систем, дозволяють точно відрегулювати температуру води.

Одноважільні змішувачі мають спеціальний картридж, регулювання положення висоти і повороту визначає силу напору води і її температуру. Вони зручні у використанні, втім чутливі до наявності домішок у воді: іржі, приску та ін..

Термостати – сучасна розробка. Змішування холодної і гарячої води здійснюється в автоматичному режимі.

Способи монтажу

Настінний, на борт, вбудований,  – три традиційні способи кріплення змішувача. Останній спосіб мало поширений. Популярний настінний монтаж по причині стандартної розводки.  Прилад, що кріпиться на борт ванни зовні схожий на змішувачі для умивальника, має аналогічний тип кріплення. Він є для нас досить новими.

Де купити?

У каталозі магазину Hansgrohe представлені товари на будь-який смак. Є можливість підібрати оптимальний варіант за доступною ціною, будучи впевненим у якості приладу, його тривалому терміні експлуатації.

Back to top button