Цікаве

Зірка «Голосу країни» В’ячеслав Рибіков розпочав кар’єру під новим ім’ям

Зірка «Голосу країни» В’ячеслав Рибіков розпочав кар’єру під новим ім’ям

Український співак виступає під псевдонімом Liam Fisher.

Liam Fisher, український співак та фіналіст проєкту «Голос країни», презентував відеокліп на трек «Зброя», зроблений у колаборації з репером Сашею Чефом. Музична робота, випущена восени 2022 року, отримала екранізацію від популярного кліпмейкера Віктора Скуратовського.

Як зазначає виконавець, трек народився під час перших днів вторгнення, несподівано у вирію страшних подій навідалась муза. Зі свого боку друг співака, репер Саша Чеф, проникся композицією та написав свою реп-частину.

«Перші рядки пісні «Зброя» були написані у третій день великої війни, коли ми усією родиною ховались у підвалі. Разом з дружиною та сином ми, як і багато мільйонів українців, стали свідками страшних подій. На даху сусіднього будинку працювали диверсанти, навколо звучали постріли. І у той момент, оберігаючи дитину, народилась фраза «Я їм не відкрию. Синку, я з тобою». Вона була на вустах у тисяч батьків, які оберігали у ті дні своїх дітей», — розповів Liam Fisher.

На питання, чому відеокліп прем’єриться тільки зараз, співак зізнається: через те, що учасники знаходились в різних куточках України та світу довгий час, цю роботу було зробити важко. Проте впевнений, що такі кліпи важливі, адже це наше сьогодення, яке потрібно закарбувати в пам’яті, аби війна не повторилась знову.

Відеороботу на пісню «Зброя» відзняв номінант премії M1 Music Awards, відомий український режисер Віктор Скуратовський, який працює з популярними співаками України. За сюжетом, капелан рятує маленьку дівчинку від війни. Основні кадри були відзняті у найзнаковіших містах спротиву Київщини – Бучі та Ірпені.

Back to top button