Цікаве

Журнал Time назвав лідерів майбутнього

Світлана Тихановська стала єдиною представницею пострадянських країн у рейтингу

Американський журнал Time опублікував список лідерів майбутнього – 100 осіб, які, на думку редакції, формують майбутнє та задають тренди.

До нього увійшли актори, музиканти, активісти, блогери, лікарі, режисери, бізнесмени, спортсмени та представники різних галузей медіа, – інформує 1NEWS.

Як зазначили автори рейтингу, складався він з урахуванням рекомендацій відомих особистостей, які раніше також потрапляли до топ-100 від журналу Time.

У рейтинг Time 100 Next увійшли британська співачка Дуа Ліпа, режисер Хлоя Чжао, чий дебютний фільм “Земля кочівників” отримав на Венеціанському кінофестивалі “Золотого лева”, зірка серіалу “Ферзевий гамбіт” Аня Тейлор-Джой, актори Джон Девід Вашингтон (“Тенет”), Ана де Армас (“Не час помирати”), тіктокер-мільйонник Чарлі Д’Амеліо та інші.

“В умовах глобальної пандемії, посилення нерівності, системної несправедливості та екзистенціальних питань про істину, демократію та саму планету люди в цьому списку дають”світлу надію”, як висловився актор і режисер Лін-Мануель Міранда, який номінував поетесу Аманду Горман” – вказали в Time .

Примітно, що місце в списку також дісталося екс-кандидату в президенти Білорусі Світлані Тіхановській, яка стала єдиною представницею пострадянських країн у рейтингу Time.

Джерело: Апостроф

Back to top button