Цікаве

ЖК «Ярославів Град» – квартира в центрі. Енергоефективне житло: цегла

Взимку тепло, влітку прохолодно. Завдяки новітнім технологіям власники квартир у ЖК «Ярославів Град» будуть платити за комуналку на 50% менше. 

При будівництві житлового комплексу «Ярославів Град» використовується інноваційний матеріал в будівельній сфері – цегляний блок 2NF, розміри, вага та структура якого гарантують тривалу експлуатацію будівлі.

Широке схвалення цей блок отримав завдяки унікальним технічним характеристикам. Цей стіновий матеріал володіє морозостійкими, теплопровідними та водопоглинаючими здібностями.

Подвійна цегла 2NF – дихаючий матеріал, а це сприяє здоров’ю та довголіттю, не кажучи про тепло взимку і прохолоду влітку. Жити в «Ярославому Граді» буде надзвичайно приємно. Ви забудете, що таке цвіль та духота,  комфортний мікроклімат круглий рік забезпечено.

ЖК «Ярославів Град»: якість та безпека вашого проживання передусім!

Також ми хочемо повідомити, що між забудовником, владою Києва і громадськість підписаний меморандум про виконання домовленостей, про що повідомляється на сайті мера Кличко. http://kiev.klichko.org/news/?id=2780

“Нарешті, досягнуто компроміс, на якому наполягала громадськість, активісти і місцева влада. Ми довго вели переговори, переконували в необхідності дослухатися до думки громади, щоб зняти соціальну напругу навколо цього будівництва. І я сподіваюся, що домовленості будуть виконані”, – зазначив після підписання документа мер Києва.

Виконання цих домовленостей, як зазначено в меморандумі, контролюватимуть представники громадськості.

А ми, в свою чергу, гарантуємо виконання своїх зобов’язань перед нашими інвесторами і запрошуємо вкласти гроші в нерухомість в центрі столиці України. Тим більше зараз ми пропонуємо унікальну суперакцію – новорічні знижки на квартири -10%. Вибирайте  планування та порадуйте себе і своїх близьких подарунками.

Також ми Вас чекаємо в центрі продажу за адресою вул.Бульварно – Кудрявська, 15. Телефон: +380 (44) 333-40-33, де Ви зможете побачити хід будівництва, подивитися вибрані квартири і отримати консультацію наших фахівців. Чекаємо Вас.

 

Back to top button