Цікаве

Жінки не люблять занадто розумних та красивих партнерів – дослідження

Команда вчених з Австралії вирішила провести нове дослідження, щоб з’ясувати, які ж чоловіки є найбільш привабливими для жінок. І результати здивували – оскільки дами не бажають собі чоловіка з інтелектом, інформує 1NEWS.

Дослідження, проведене Університетом Західної Австралії показало, що жінки не хочуть бачити поряд із собою партнера, який занадто розумний або красивий.

В опитуванні жінок-добровольців вчені просили оцінити чотири якості – зовнішній вигляд, розум, доброта і почуття гумору. Як з’ясувалося, доброта і почуття гумору у жінок було на першому місці.

Причому більшість жінок повідомили, що побоюються занадто розумних чоловіків і не хочуть собі такого партнера.

Більш того, хлопці, які дуже фізично привабливі, також не були оцінені жінками.

Автор дослідження Жиль Жиньяк стверджує, що пані більше хочуть собі веселого, доброго і спокійного партнера, ніж розумного або красивого.

Нагадаємо, 18 серпня 2018 року стало цьогорічним рекордом за кількістю одружень. 2980 пар отримали свідоцтва про шлюб. Це навіть більше, ніж на цьогорічний День святого Валентина, коли одружилося майже 2400 пар.

Враховуючи, що до кінця року більше не передбачається ні красивих дат, ні свят закоханих, цей рекорд вже навряд чи буде побито.

 

 

 

 

 

Back to top button