Цікаве

Зеленський назвав водіїв перевантажених фур «засранцями» (відео)

Президент України Володимир Зеленський назвав водіїв фур, які їздять перевантаженими дорогами України, «засранцями». Про це він сказав у відеозверненні в закритій групі, відео з якої поширили низка ЗМІ та користувачів соціальних мереж.

скріншот з відео

«Ви знаєте, ми тут робимо «Велике будівництво» в країні, будуємо тисячі доріг, думаємо, як побудувати, згідно з планом, як в цьому році все встигнути, де взяти ці гроші. І вже будуємо, і вже багато доріг збудували. Не знав, що є така проблема, як зберегти дороги», – сказав Зеленський.

Президент розповів, що знайшов у месенджері групу під назвою «ГВК-Весовой контроль», у якій 17 864 людини, і долучився до неї.

«Подивився, як далекобійники один одному говорять, куди їхати, куди не їхати… Туди можна їхати, а он в Умані все контролюють… Чесно кажучи, розвеселили ви мене. Хотів би вам сказати, що ви, хлопці, — засранці. Ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, а ви допомагати не можете, то хоча б трішки не заважайте. Добре? Тому що все одно всі чати ми знайдемо, і вас також знайдемо, і буде боляче», – попередив він.

Зеленський нагадав, що існує домовленість зі Службою безпеки України, Національною поліцією, з Державтоінспекцією про налагодження роботи пропускних пунктів, аби не було перевантаження автомобілів і додав, що 1 кілометр дороги обходиться бюджету в 1 млн. доларів.

https://www.facebook.com/vasiliyapasoff/videos/3158316480872711/

Президент на відео частково говорить українською, а часом переходить на російську.

Back to top button