Цікаве

Зелена карта для виїзду за кордон: чому автовласники обирають ARX

Вузькі європейські вулиці, складнощі з паркуванням – ризик спровокувати ДТП за кордоном у рази вище навіть у досвідчених водіїв. Щоб українські родини не відшкодовували збитки постраждалим, потрібна страховка. Надійний фінансовий захист від непередбачених неприємностей – зелена карта на авто від ARX. Поліс оформляється онлайн просто та швидко – за 5 хвилин.

ARX – фінансово стійка компанія

Надійність страховика – головний критерій досвідчених автовласників. Клієнт впевнений – обрана компанія не збанкрутує, швидко розгляне заявку та врегулює страховий випадок. Вартість Зеленої карти в Україні від 289 грн для мотоцикла та від 723 грн для легкових авто. При цьому договори міжнародної автоцивілки передбачають суттєві виплати кожному з постраждалих за кордоном.

Ліміти страхового відшкодування в деяких країнах Європи обчислюються мільйонами євро:

  • 5,21 млн € – Польща;
  • 7,5 млн € – Німеччина;
  • 36,35 млн € – Кіпр;
  • 70 млн € – Іспанія;
  • немає обмежень – Франція, Великобританія, Фінляндія, Норвегія.

ARX успішно працює на страховому ринку України з 1994 року, виконує свої зобов’язання в умовах війни та пандемії. У 2019 році компанія стала частиною Fairfax Financial Holdings. Канадський інвестор працює у 40 країнах світу, має мільярдні обороти.

ARX активно використовує цифрові технології

Купівля Зеленої картки на авто від ARX та врегулювання страхового випадку не потребує візиту до офісу. Клієнт самостійно оформляє страховку на офіційному сайті страховика. Достатньо вказати основні дані:

  • закордонний паспорт та податковий номер власника;
  • відомості техпаспорта ТЗ – легковий/вантажний автомобіль, причіп, мотоцикл, автобус;
  • строк дії договору – від 15 днів до року.

Відразу після оплати поліс у форматі PDF вже на електронній пошті клієнта. ARX реєструє поліс у Центральній базі даних МТСБУ. Поліціянти та прикордонники різних країн перевіряють дійсність поліса у ЦБД. Без інтернет-зв’язку дані всіх полісів клієнта доступні у мобільному додатку MyARX: дуже зручно при оформленні Європротоколу чи перетині кордону.

Служба підтримки СК ARX працює у режимі 24/7. Комунікація можлива через месенджери, соцмережі, мобільний додаток, онлайн-чат. Інформація про ДТП, фото- та відео матеріали, протоколи, інша документація надсилається в електронному вигляді.

Back to top button