Цікаве

Збірна України з футболу представила офіційну форму від українського бренду

Збірна України з футболу представила офіційну форму від українського бренду

Фото: instagram.com/indposhiv_official
Збірна України з футболу у вбранні від Indposhiv

На Євро-2024 збірна України стартує матчем із Румунією у понеділок, 17 червня, о 16:00 за київським часом.

Український бренд Indposhiv, який цього року створив костюм для Мстислава Чернова на церемонії Оскар, представив офіційну форму для збірної України з футболу.

За словами засновника бренду, створення образу для команди було досить складним завданням. Адже мірки спортсменів були невідомі.

“Основний челендж полягав у максимально стислих строках і відсутності мірок гравців. Тому довелося акумулювати весь наш 15-й досвід і створювати лекала розмірів лише знаючи зріст і вагу. Також були і технічні побажання по тканині та крою. Ця форма повинна бути зручною та з тканини, яка мінімально мнеться та в якій буде комфортно знаходитися, враховуючи сезон”, – каже засновниця бренду Indposhiv Катерина Возіанова.

До комплекту входять світло-блакитна куртка-бомбер та біла футболка з логотипом Української асоціації футболу, а також світло-сірі штани класичного крою. У цій формі гравці поїдуть на матчі чемпіонату.

Варто нагадати, що Indposhiv – це відомий український бренд, який спеціалізується на виготовленні одягу преміум-класу за індивідуальними замовленнями. Заснований у 2009 році, бренд швидко завоював серця клієнтів, надаючи їм можливість виглядати стильно та елегантно в будь-якій ситуації.

Раніше повідомлялося, що український дизайнер Руслан Багінський презентував солом’яний капелюх-трансформер, який перетворюється на сумку.

Стало відомо, у яких кольорах зіграють збірні України та Румунії

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − four =

Back to top button